Vårt utvalg

Spesialister på økologisk frukt og grønt

Økokompaniet har siden 1999 jobbet hardt for å bli Norges ledende leverandør av økologiske produkter. Våre dyktige medarbeidere har bred fagkunnskap, og i dag er vi stolte av å ha Norges beste utvalg innenfor vår bransje. Økokompaniet kan tilby et sortiment av økologisk frukt og grønt, salater og urter som ingen andre norske leverandører kan måle seg med.

Fantastisk økologisk yoghurt

Vi får enormt bra respons på yoghurten som vi leverer. Den mest smakfulle på det norske markedet, sier mange. Den er utrolig fyldig og finnes i en rekke smaker og størrelser. Prøv den, yoghurt blir aldri det samme.

Økologiske egg

Våre egg kommer naturligvis fra frittgående høner. Som en ekstra service til våre verpende venner får de blant annet spise økologiske grønnsaker som de plukker på og koser seg med. Vi vet at det gir ekstra gode egg, og det vet kundene våre også.

Andre produkter

Økologiske spire brød, glutenfrie, melkefrie og lavglykemiske, består av 50% spirer , brokkoli og kløver og økologiske frø. Tørket i dehydrator på 42 grader  over 12-14 timer.

Nøtter og mandler, vi har alltid et lite lager av valnøtt og hasselnøtt, skal du ha store mengder så lønner det seg å forhåndsbestille.
Mandlene våre er ikke åpnet ved varme behandling , så de kan brukes i raw food.

Bli kunde

Hvis du ønsker å bestille varer av Øko-kompaniet, kan du sende en mail til ordre@okompaniet.no. Her kan du be om prisliste og vareinformasjon.

Ordre sendes til: ordre@okompaniet.no
Eller den kan ringes inn på telefonnr.: 33 77 76 50